Archívum:

Tartalék: Adásztevel-Kemenesszentpéter: 5-0

(2012.11.18.)

Az őszi szezont a 4. helyen zártuk, amely önmagában véve nem rossz, de a mérkőzések összképét tekintve jelentős hiányérzetem van a megszerzett bajnoki pontok mennyiségét illetően. Bizonyára mindegyik csapatnak volt olyan mérkőzése, melyen többet érdemelt volna, mint amennyit végül is elért, ám nekünk négy ilyen meccsünk is volt. A Pápateszér elleni hazai mérkőzésünkön sok helyzetet hagytunk ki, büntetőt hibáztunk, kapufát rúgtunk, így 0-0 lett a vége. Somlószőlősön és Malomsokon pedig egyaránt 3-1-re vezettünk, de végül mindkét találkozón hagytuk feljönni az ellenfelet és döntetlenekre adtuk a már szinte megnyert találkozókat. Csóton pedig 1-0-ra kaptunk ki, mert rengeteg hiányzónk volt, s így nem volt igazán sok esélyünk a győzelemre. Ez "barátilag" számolgatva is kilenc elherdált pont, amellyel magabiztosan állnánk a 2. helyen, és még egy-két botlás is beleférne a tavaszi fordulókban. Ezek a találkozók is bizonyítják, hogy 90 percen keresztül kell figyelni, koncentrálni, hisz egy-egy bekapott gól könnyen felhozhatja az ellenfelet. Ha ezt meg tudjuk valósítani a tavasz folyamán, akkor joggal pályázhatunk a dobogó valamelyik fokára, ahogy azt játékunkkal - úgy érzem, jogosan - megérdemelnénk. Remélem, hogy a szezon második felében ezek a kétes mérkőzések a mi javunkra fognak eldőlni, s ezért minden játékosunk a legjobbját próbálja nyújtani. Addig is a téli szünetre mindenkinek jó egészséget, pihenést kívánok és persze: "Hajrá Adásztevel!!!".

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Kemenesszentpéter: 4-1

Tovább...


Tartalék: Malomsok-Adásztevel: 3-3

(2012.11.11.)

Nem először adtunk ki a kezünkből egy már többszörösen megnyert mérkőzést, s ez sajnos azzal jár együtt, hogy elvesztjük őszi dobogós helyezésünket. Nagyobb odafigyelés, pontosabb játék és több futás kell ahhoz, hogy az év végén a dobogó valamelyik fokán végezhessünk. Ehhez őszi utolsó mérkőzésünket hoznunk kell a nem túl acélosan szereplő kemenesszentpéteriek ellen.

Felnőtt mérkőzésen: Malomsok-Adásztevel: 3-2

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Vanyola: 1-5

(2012.11.04.)

Sajnos a kapus nélküliség rányomta bélyegét a találkozóra, bár nem foghatjuk erre a vereséget, hisz nagyon rosszul játszottunk, keveset volt nálunk a labda, pontatlan passzokat adtunk, kevés gólhelyzetet alakítottunk ki, és az ellenfél megérdemelten vitte el tőlünk a három bajnoki pontot. A futball csapatjáték, amelyhez kellő komolysággal és alázattal kellene mindenkinek odaállnia, ezen egy-két játékosunk is elgondolkodhatna. Az utolsó két fordulóban meg kell nyernünk a találkozóinkat, hogy bíztató helyzetből várhassuk a tavaszi szezont.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Vanyola: 3-2

Tovább...


Tartalék: Nemesgörzsöny-Adásztevel: 0-3

(2012.10.28.)

Felforgatott felállás ide, sok hiányzó oda, mégis sikerült behúznunk ezt a győzelmet is, mellyel sikerült leráznunk az egy ponttal mögöttünk, a negyedik helyen tanyázó ellenfelünket. A védelem biztosan állt a lábán, középpályásaink sokat robotolva a támadásoknál és a védekezésnél is hatékonyan besegítettek, támadóink pedig folyamatosan veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

Felnőtt mérkőzésen: Nemesgörzsöny-Adásztevel: 1-3

Tovább...


Tartalék: Adásztevel-Nagyacsád: 2-0

(2012.10.21.)

A mérkőzést végig uraltuk, érvényesítettük akaratunkat és ezzel hoztuk a kötelező győzelmet és a három bajnoki pontot. Jól ment a játék a csapatnak, mezőnyben jól passzoltunk, de a helyzetkihasználásunk ezúttal sem volt jó, így sokáig partiban tartottuk az egyébként sportszerűen küzdő ellenfelünket.

Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Nagyacsád: 2-2

Tovább...


Bursa Hungarica pályázat

(2012.10.18.)

FIGYELEM! Változás a Bursa Hungarica pályázás rendjében!

AAdásztevel-Nagyacsád:

 • csak az EPER-Bursa rendszerben rögzített,
 • a rendszerből nyomtatott pályázati űrlapon,
 • határidőn belül nyújtható be,
 • a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel (jövedelemigazolások, családipótlék igazolás, tanulói,- ill. hallgatói jogviszony igazolások) együtt érvényes.
 • Tovább...


  Tartalék: Somlószőlős-Adásztevel: 3-3

  (2012.10.14.)

  Az első félidőben a rossz helyzetkihasználásunk miatt nem tudtunk vezetést szerezni, pedig ekkor eldönthettük volna a találkozót. A második félidőben gyors vezetőgólunk után a szerencsétlen egyenlítő gól sem törte meg győzelembe vetett hitünket, és kétgólos vezetéshez jutottunk. Hogy ezt nem sikerült megtartanunk, ez nem igazán védelmi hibákból adódott, sokkal inkább egyéni bakik után tudott egyenlíteni ellenfelünk. Sajnálom, hogy ez a mérkőzés így alakult, de remélhetőleg tanulságul szolgál majd számunkra elkövetkező mérkőzéseinken, hogy nem szabad lankadni a figyelemnek a mérkőzés végéig.

  Felnőtt mérkőzésen: Somlószőlős-Adásztevel: 1-0

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Gic: 5-0

  (2012.10.07.)

  Jól játszott a csapat, mindenki próbált passzolni, sok labdát szereztünk a középpályán, melyekből veszélyes akciókat vezettünk, pontrúgásaink sok gondot okoztak a vendégek védelmének. Örvendetes, hogy hét cserénk is volt a találkozón, reméljük, a lelkesedés továbbra is megmarad. A mérkőzésen teljes egészében érvényesült az akaratunk, és ilyen arányban is megérdemelten arattunk győzelmet egyik "mumus" csapatunk ellen.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Gic: 5-2

  Tovább...


  Tartalék: Nyárád-Adásztevel: 1-3

  (2012.09.29.)

  Ellentétes félidőket játszottunk. Az első félidőben akár 5-6 gólos előnyt is szerezhettünk volna, a másodikban azonban nagyon leült a játékunk. Szerencsére védekezésünk ezen a mérkőzésen is viszonylag jól működött. Nem ártana, ha egyenletesebb teljesítményt tudnánk nyújtani, hisz már nem először fordul elő, hogy magunkra húzzuk ellenfelünket, s így esélyt adunk nekik a felzárkózásra.

  Felnőtt mérkőzésen: Nyárád-Adásztevel: 2-8

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Takácsi: 2-0

  (2012.09.23.)

  A mérkőzés egészét tekintve végig nagy fölényben játszottunk, bár az eredményen ez sokáig nem mutatkozott meg. Sportszerű mérkőzésen megint a helyzetkihasználással akadtak gondjaink, mert bár játékban nem voltunk rosszak, sokat passzoltunk és jól vittük fel a labdát, de a kapu előtt általában rossz megoldásokat választottunk. Ami viszont feltétlenül dicséretet érdemel, az a küzdeni akarásunk és az egységes csapatszellem, amiben az eddig lejátszott bajnoki mérkőzéseinken sem volt hiány.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Takácsi: 3-0

  Tovább...


  Tartalék: Csót-Adásztevel: 1-0

  (2012.09.16.)

  Összességében teljesen felforgatott összeállításban is helytálltunk ezen a mérkőzésen, melyen kevés gólszerzési lehetőségünk adódott, az ellenfél pedig végül begyötört egy gólt a kapunkba. Védekezésben ismét remekül teljesítettünk, de a középpályán hamar elfáradtunk, támadásainkban pedig nem volt átütőerő. Küzdeni tudásból most is jól vizsgáztunk, kár, hogy ez így is kevés volt a pontszerzéshez egy olyan mérkőzésen, melyet erősebb összeállításban akár meg is nyerhettünk volna.

  Felnőtt mérkőzésen: Csót-Adásztevel: 7-1

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Mezőlak: 3-0

  (2012.09.09.)

  Két rosszul játszó csapat közül a kevesebbet hibázó nyert. Nagyon sok passzolási és helyezkedési hiba jellemezte játékunkat, támadásaink esetlegesek voltak. Következő mérkőzéseinken jobban meg kell becsülnünk a megszerzett labdákat, és legalább ilyen hatékonysággal kell helyzeteinket kihasználni, mint ezen a mérkőzésen.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Mezőlak: 0-4

  Tovább...


  Tartalék: Mihályháza-Adásztevel: 3-0

  (2012.09.02.)

  A bajnoki címvédő otthonában nem feltartott kézzel léptünk pályára, amit a mérkőzés elején kialakított ziccereink is jól mutatnak, és ha ezek közül sikerült volna legalább egyet kihasználnunk, akkor más lehetett volna a játék képe és a meccs eredménye is. Egy gyors és fiatal csapattól szenvedtünk vereséget, de ilyen összetételben ez az eredmény sem ad okot szégyenkezésre, hisz továbbra is csatárgondokkal küzdünk.

  Felnőtt mérkőzésen: Mihályháza-Adásztevel: 5-5

  Tovább...


  Megváltozott az ügyfélfogadás rendje!

  (2012.08.29.)

  Hétfő:

  Kedd:
  Szerda:

  Csütörtök:
  Péntek:
  10.00 - 12.00
  12.30 - 15.30
  Ügyfélfogadás nincs
  10.00 - 12.00
  12.30 - 15.30
  Ügyfélfogadás nincs
  8.00 - 12.00

  Takács Imre megbízott körjegyző az ügyfélfogadását hétfői napokon 10:00 - 15:30 óráig tartja.

  Kérjük a Tisztelt Ügyfeleket, hogy az ügyfélfogadás rendjét betartani szíveskedjenek!


  Tartalék: Adásztevel-Pápateszér: 0-0

  (2012.08.26.)

  Összességében mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, de úgy érzem, hogy ehhez mi álltunk a mai mérkőzésen közelebb. Az erős szél miatt két ellentétes félidőt produkáltunk, ám emberelőnyben nem tudtuk kellően beszorítani ellenfelünket. Sajnos igazi támadó nélkül - Pákozdi Martin és Gondor András is hiányzott - nem tudtunk elég hatékonyak lenni támadásban. A játékvezető, Láposi József jól vezette az egyébként sportszerű találkozót, mindig támadásközelben volt, és mind a meg nem adott gólunkat, mind a kiállítást és a büntetőt is jól ítélte meg. Védekezésünkön javítani kell, ha következő mérkőzésünkön, Mihályházán is meg szeretnénk őrizni kapunkat a góltól.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Pápateszér: 2-4

  Tovább...


  Tartalék: Vaszar-Adásztevel: 0-3

  (2012.08.19.)

  Első mérkőzésünkön egy jó játékerőt képviselő, de még nem összeszokott csapatot sikerült közepes játékkal legyőznünk, így sikeresen indultunk neki az új bajnokságnak. Remélem ez a győzelem lendületet ad nekünk, melyre a következő mérkőzéseinken szükségünk lesz, ha idén is a tartalék bajnokság meghatározó csapatai közé szeretnénk tartozni.

  Felnőtt mérkőzésen: Vaszar-Adásztevel: 0-1

  Tovább...


  Adászteveli hírmondó

  2012. július - III. évfolyam 3. szám

  (Megtekintéséhez Adobe Reader szükséges!)


  Falunap 2012.08.04. - szombat


  A képre kattintva a plakát letölthető eredeti méretben.

  (Megtekintéséhez Adobe Reader szükséges!)


  Adászteveli Zenestúdió - NEJ 2012.

  A 2012. évi NEJ keretében - 2012. június 16-án (szombaton) megrendezésre került az amatőr művészeti csoportok versenye is a FALUKERÜLŐ. Ezen szerepeltek az Adászteveli Zenestúdió énekesei-táncosai is. A lányok - és az egy bátor fiú - ismét színvonalas műsorral kedveskedtek a Fesztiválsátorban megjelenő nagyérdeműnek.

  Tovább...


  A "Bogrács ördögei" főzőverseny - NEJ 2012.

  A tavalyi évhez hasonlóan az idén is megrendezésre került a Pápai NEJ-en a "Bogrács ördögei" főzőverseny. Két csapat indult Adásztevelről: Adásztevel Község Önkormányzata és az Adászteveli Német Nemzetiségi Önkormányzat.

  Tovább...


  Újra itt a pollenszezon!

  A gyom, dudva vagy gaz olyan növények gyűjtőneve, amelyek jelenléte megmunkált környezetben, termőföldön, konyhakertben, virágoskertben, pázsiton nem kívánatos, eltávolításuk a terület művelhetőségének egyik fő feladata. Többségük évelő és gondozatlan környezetben akadálytalanul fejlődik. Könnyű pollenjeik meghatározott időnként ezrével tódulnak a levegőbe, allergizáló hatásuk erős.

  Tovább...


  Hogyan védekezzünk a parlagfű ellen?

  Mivel egyedüli, teljes eredményre vezető módszer mai tudásunk szerint nincs, ezért fontos, hogy a védekezést folyamatosan és minden lehetséges eszközzel végezztük. Nagyon fontos, hogy megakadályozzuk a virágzást és azt, hogy a növény magot érleljen.

  Tovább...


  Tartalékbajnokság: Évértékelő

  (2012.06.17.)

  A 2011/2012-es idényben ismét sikerült az előrelépés az előző szezonok teljesítményeihez képest, minden tekintetben. A bajnokság hátsó régiójából immár az élmezőnybe sikerült felküzdeni magunkat, és először sikerült pozitív mérleget produkálnunk. Az idényben az 5. helyen végeztünk, 15 győzelem mellett 3 döntetlent játszottunk, és csak nyolcszor szenvedtünk vereséget.

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Nemesgörzsöny: 4-1

  (2012.06.10.)

  Küzdelmes, hajtós mérkőzésen jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk. Csapatunk játékosai főleg az első félidőben tették oda magukat, a második félidőben már a biztos vezetés tudatában nem koncentráltunk kellőképpen a támadások befejezésénél, így a végig küzdő vendégcsapat megérdemelten szépített az eredményen. Összességében igazságos eredmény született, ahol a jobban játszó csapat érvényesítette akaratát.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Nemesgörzsöny: 6-2

  Tovább...


  Tartalék: Kéttornyúlak-Adásztevel: 0-5

  (2012.06.03.)

  Egyértelmű mérkőzés volt, melyen behúztuk a kötelező győzelmet a sportszerűen játszó hazai csapat ellen. Az utolsó forduló tétje az lesz, hogy sikerül-e magtartanunk az 5. helyet a bajnokságban. Ehhez az kell, hogy legyőzzük a harmadik helyre törő Nemesgörzsönyi csapatot, amelyhez mindenképpen jobb helyzetkihasználásra és hasonló mentalitásra lesz szükség, mint amit ezen a mérkőzésen mutattunk.

  Felnőtt mérkőzésen: Kéttornyúlak-Adásztevel: 2-8

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Kemenesszentpéter: 5-2

  (2012.05.27.)

  Egyoldalú mérkőzésen helyzetek tömkelegét hagytuk ki, de győzelmünk így sem forgott veszélyben, hisz a két csapat játéktudása között igen jelentős különbség volt. A nyolc rúgott gól mellett meg kell említenem, hogy helyzetkihasználásunk így is pocsék volt. A következő - Pápateszér elleni - mérkőzésünkön nem lesz ennyi helyzetünk, így pontosabban kell támadásainkat befejezni, hogy azon, a helyezésünket erősen meghatározó mérkőzésen győzelemmel tudjunk a pályáról levonulni.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Kemenesszentpéter: 2-1

  Tovább...


  Kérjük, támogassa adójának 1 %-ával alapítványainkat és egyesületeinket!


  Tartalék: Pápateszér-Adásztevel: 4-4

  (2012.05.19.)

  Összességében magabiztos győzelmet arattunk a sportszerűen játszó üldözőnk felett, mellyel megerősítettük előkelő helyezésünket a bajnoki táblázat első felében. Védelmünk - kevés megingástól eltekintve - magabiztosan állt a lábán, középpályásaink gyakran segítettek a védekezésben, és jó labdákkal ugratták ki két gyors csatárunkat, akik ismét eredményesek tudtak lenni az ellenfél kapuja előtt. Bíztató játékot mutatva, kellő önbizalommal - de nem elbizakodottan! - léphetünk pályára a következő fordulóban a kéttornyúlaki csapat ellen, ahol ismét a három bajnoki pont megszerzése lehet csak a célunk, ha szeretnénk még javítani jelenlegi bajnoki helyezésünkön.

  Felnőtt mérkőzésen: Pápateszér-Adásztevel: 3-2

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Lovászpatona: 8-1!!!

  (2012.05.13.)

  Egyoldalú mérkőzésen helyzetek tömkelegét hagytuk ki, de győzelmünk így sem forgott veszélyben, hisz a két csapat játéktudása között igen jelentős különbség volt. A nyolc rúgott gól mellett meg kell említenem, hogy helyzetkihasználásunk így is pocsék volt. A következő - Pápateszér elleni - mérkőzésünkön nem lesz ennyi helyzetünk, így pontosabban kell támadásainkat befejezni, hogy azon, a helyezésünket erősen meghatározó mérkőzésen győzelemmel tudjunk a pályáról levonulni.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Lovászpatona: 5-1

  Tovább...


  Tartalék: Mezőlak-Adásztevel: 1-2

  (2012.05.06.)

  Sokat passzolva, jó játékot nyújtva sikerült fölényesen visszavágni a sportszerűen játszó mezőlaki csapatnak. Védőink szinte hiba nélkül látták el feladatukat, középpályásaink mind védekezésben, mind az előrejátékban jeleskedtek, csatáraink pedig folyamatos nyomás alatt tartották az ellenfél kapuját. Jól működő csapatjáték hozta meg ma számunkra a sikert. Külön dicséretet érdemel a fiatal játékvezető, aki mindig akcióközelben volt, és jól ítélte meg a kétes szituációkat. Ha ezt a játékot tudjuk nyújtani a hátralévő mérkőzéseinken is, akkor még esélyünk lehet megszerezni a tartalékbajnokság harmadik helyét, ami várakozás feletti teljesítmény lehetne a csapattól.

  Felnőtt mérkőzésen: Mezőlak-Adásztevel: 4-2

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Mihályháza: 2-3

  (2012.04.29.)

  Mérhetetlenül csalódott vagyok az eredmény miatt, amelyet két dologra tudok visszavezetni. Az első: jó csapattal játszottunk, amely sokat futott, de ezt az iramot csak 60 percig bírtuk. A második: egy kis szerencsével még így is győzhettünk volna, ha a rajtunk kívülálló feltételek egyenlőek lettek volna, azaz olyan "sporttárs" vezette volna a találkozót, aki társunk lett volna a sportban. Sajnálatos, hogy egy ember hozzá nem értése 22 másik ember szórakozását teheti tönkre.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Mihályháza: 2-8

  Tovább...


  Adászteveli hírmondó

  2012. április - III. évfolyam 2. szám

  (Megtekintéséhez Adobe Reader szükséges!)


  Tartalék: Takácsi-Adásztevel: 1-2

  (2012.04.22.)

  Összességében egy durván rugdosó ellenfelet - amely belépőket a játékvezető nem torolta meg - közepes játékkal is magabiztosan sikerült legyőznünk, de ha támadásainkat pontosabban fejezzük be, akkor a különbség nagyobb arányú is lehetett volna. Legközelebbi ellenfelünk Mihályháza lesz, akik ellen jobb teljesítményt kell nyújtanunk a sikerhez.

  Felnőtt mérkőzésen: Takácsi-Adásztevel: 6-3

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Vanyola: 2-2

  (2012.04.15.)

  Jó játékvezetés mellett a vendégek közelebb álltak a győzelemhez, de küzdeni tudásunkkal, akarásunkkal bravúrt végrehajtva rászolgáltunk az egyik bajnoki pontra. Vert helyzetből álltunk fel az elkényelmesedő bajnokesélyes ellen, s ez jól mutatja csapatunk erősségét, hogy hátrányban sem adjuk fel, nem vitatkozunk egymással, s az utolsó pillanatokig hajtunk az eredmény érdekében. Remélem, hogy ez a mentalitás a hátralévő mérkőzéseinken is jellemezni fog bennünket.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Vanyola: 4-5

  Tovább...


  Tartalék: Marcaltő-Adásztevel: 0-0

  (2012.04.08.)

  Mindkét csapatnak megvoltak az esélyei arra, hogy megszerezze a győzelmet a mérkőzésen, ám ezek vagy mind kimaradtak, vagy a sokat tévedő, fiatal játékvezető hibáiból - akit tapasztalt partjelzője egyáltalán nem segített a játékhelyzetek helyes megítélésében - meg sem teremtődtek csapatunk előtt, ezért nem sikerült győzelemmel távoznunk a találkozóról. Játékunkban sok volt a hiba, többször passzoltunk pontatlanul, mellyel az ellenfelet hoztuk helyzetbe. Ezeken javítani kell, mert következő ellenfelünk, a bajnoki éllovas Vanyola, ezeket a hibákat könyörtelenül ki fogja használni.

  Felnőtt mérkőzésen: Marcaltő-Adásztevel: 5-3

  Tovább...


  Tartalék: Malomsok-Adásztevel: 0-7!!!

  (2012.04.01.)

  Megérdemelt, nagyarányú győzelmet arattunk, a széteső és a végére elfogyó vendéglátóinkkal szemben, bár egy órán keresztül csak a helyzetek kihagyásában jeleskedtünk. ha csak a ziccereinket berúgjuk, akkor is kétszámjegyű győzelmet arathattunk volna. Összességében jól játszva, megérdemelten szereztük meg a három bajnoki pontot.

  Felnőtt mérkőzésen: Malomsok-Adásztevel: 0-1

  Tovább...


  Tartalék: Adásztevel-Gic: 0-1

  (2012.03.25.)

  Összességében nem érdemeltünk vereséget, helyzeteink alapján nyernünk kellett volna, de sajnos nem voltunk hatékonyak a kapu előtt, így az ellenfél egy tisztességtelen, sportszerűtlen góllal elvitte tőlünk a 3 bajnoki pontot. Javítási lehetőség legközelebb a Malomsok elleni bajnoki mérkőzésünkön lehetséges.

  Felnőtt mérkőzésen: Adásztevel-Gic: 2-2

  Tovább...


  Tartalék: Nagyacsád-Adásztevel: 1-3

  (2012.03.18.)

  Rosszul játszottunk, de a hozzáállásunkkal, az akarattal nem volt probléma; ez eredményezte a győzelmet. Védelmünk jól szűrte meg a támadásokat, középpályánk és támadósorunk azonban sok hibával játszott. Következő mérkőzéseinken az összjátékon és a pontosságon kell mindenképpen javítanunk az eredményesség érdekében.

  Felnőtt mérkőzésen: Nagyacsád-Adásztevel: 5-1

  Tovább...


  16. Farsang Kupa végeredmény

  Tovább...


  Labdarúgás - Megyei III/A. osztály

  2011/2012. tavaszi idény sorsolása


  Adászteveli hírmondó

  2012. január - III. évfolyam 1. szám

  (Megtekintéséhez Adobe Reader szükséges!)


  Farsang Kupa - Labdarúgó teremtorna 2012.

  Adásztevel SE ebben az évben is megrendezi az immár rendhagyó "Farsang Kupa" labdarúgó teremtornáját.

  A torna időpontja: 2012. február 11-12. (szombat-vasárnap)

  Helyszíne: Adásztevel Általános Iskola tornaterme

  További információ és nevezési lap: ITT!